Leicestermålvakten Kasper Schmeichel hade synpunkter på domarna.

Leicester var på väg att slå ut Tottenham ur FA-cupen.

Men en omdebatterad straff räddade omspel.

– Jag tycker att vi förtjänade att vinna, säger tränaren Claudio Ranieri.

Leicester gör succé i Premier League. I FA-cupen var laget nära att slå ut Tottenham. Det var visserligen hemmalaget som tog ledningen i den nionde minuten efter att Christian Eriksen satt 1-0.

Svaret kom tio minuter senare när Marcin Wasilewski nickade in kvitteringen. Direkt efter paus ökade Leicester på till 2-1.

Kane kvitterade

Shinji Okazaki hade precis blivit inbytt och behövde bara tre minuter på planen innan han nätade efter en snygg aktion.

Det såg ut att bli segermålet för Leicester, men i den 88:e minuten fick Tottenham en omdiskuterad straff efter hands på Nathan Dyer. Leicesterspelarna var inte alls nöjda med beslut.

Harry Kane gjorde inget misstag och dunkade in kvitteringen.

– Vi vill gå långt i turneringen. Jag är glad att jag kunde göra mål och tvinga fram en retur, säger Kane enligt BBC.

Efter matchen var Leicestertränaren Claudio Ranieri diplomatisk gällande straffen.

– Jag såg inte straffen, men om domaren ger den så är det straff, säger han enligt BBC.