Uppdaterad 2017-03-07 | Publicerad 2017-03-06

Eden Hazard och Diego Costa ordnade tre poäng till Chelsea.

Det gör att klubben har vunnit 21 av 27 matcher i Premier League.

Londonklubben toppar ligan tio poäng före tvåan Tottenham.

West Ham hade kraft att skaka om Chelsea en stund i första halvlek. Men efter 25 minuter kontrade Eden Hazard in 1–0 för bortalaget. Sedan hade Antonio Contes mannar bra kontroll på tillställningen.

Diego Costa utökade till 2–0 vid en hörna i den 50:e minuten.

Sen reducering

West Ham hade svårt att skada Londonkonkurrenten i andra halvlek. Det var inte förrän på tilläggstid som ”Hammers” fick utdelning. Manuel Lanzini fick bollen i straffområdet av inhopparen Andre Ayew och sköt in reduceringen 1–2.

Men sedan fanns det inte tid för West Ham att få in ett mål till. Chelsea tog tre poäng och har totalt 66 pinnar efter 27 omgångar. Laget har vunnit 21 matcher den här säsongen.

Chelsea toppar Premier League tio poäng före tvåan Tottenham. Manchester City är trea i ligan och har spelat en match mindre än Chelsea. Vid vinst är City åtta poäng efter Chelsea.