I Wayne Rooneys återkomst blev det storseger med 4–0 mot Everton.

– Jag är glad över segern och att vi är i topp i ligan, säger Lukaku.

Victor Nilsson Lindelöf fick starta i Champions League. Men när det var dags för Premier League igen fick svensken återigen sitta på läktaren.

Manchester United saknade även Paul Pogba i Wayne Rooneys comeback på Olf Trafford. Den blev dock inte vad Evertonspelaren hoppats.

Antonio Valencia gav United ledningen redan efter fyra minuter med ett riktigt drömmål när han fick perfekt träff utanför straffområdet.

Lukaku fick revansch

Romelu Lukaku hade ett jätteläge att öka på till 2-0 i den 26:e minuten när han var så gott som fri med Jordan Pickford, men avslutet gick utanför.

Rooney hade ett minst lika bra läge direkt efter paus, men David De Gea räddade. United kunde i stället öka på till 2-0 i den 84:e minuten efter att Henrikh Mkhitaryan satt bollen i nät.

Innan matchen var slut hann Lukaku revanschera sig från missen i den första halvleken när han satte 3–0 en minut före ordinarie tid. Det var den tidigare Evertonspelarens femte mål i Premier League den här säsongen.

På stopptid fick United straff och Anthony Martial kunde sätta slutresultatet 4–0. United går nu upp på samma poäng och målskillnad som Manchester City i toppen av Premier League.

– Det är egentligen bara ytterligare ett mål, men jag är glad över segern och att vi är i topp i ligan, säger Lukaku till Sky Sports.