Quaison om Zlatans utspel: ”Irriterande”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic gick till attack mot Janne Andersson efter att förbundskaptenen lämnat Dejan Kulusevski utanför startelvan mot Frankrike.

Det gillar inte Robin Quaison.

– Det kan bli irriterande när man sitter här och får höra sådana saker hela tiden, säger han.

Under söndagsmorgonen gav Zlatan Ibrahimovic sin syn på Janne Anderssons laguppställning mot Frankrike i Nations League.

”Vilket jävla skämt. Ytterligare ett bevis. Inkompetenta personer på fel positioner som kväver svensk fotboll”, skrev han på Twitter.

Det är inte första gången Ibrahimovic kritiserar Janne Andersson och Robin Quaison börjar nu tröttna på utspelen.

– Det är hans åsikt. Det är lite tråkigt att han ska gå ut och säga hela tiden vad han tycker och tänker om Janne. Han får säga vad han vill men det kan blir irriterande när man sitter här och får höra sådana saker hela tiden. Han vet vad han gör men det är lite irriterande, säger han under livechatten med Sportbladets läsare.

”Vet inte hur han tänker”

Varför tror du att han gör så?

– Han kanske vill landslagets bästa och tycker att det är för landslagets bästa, jag vet inte hur han tänker. Det får stå för honom.

Janne Andersson kommenterade också Zlatans utspel på en presskonferens under söndagen.

– Mig påverkar det ingenting. Alla får tycka och tänka och jag visste att folk skulle tycka och tänka när jag tog det här jobbet. Vem som tycker och tänker är inte intressant. Folk får tycka vad de vill. Jag gör så gott jag kan, sa förbundskaptenen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.