Tottenham tappade poäng mot Fulham i derbyt

Publicerad:

FOTBOLL

Harry Kane bjöd på ett otroligt nickmål och Tottenham höll ledningen länge.

Men med 20 minuter kvar att spela kom det en kvittering från Fulham och matchen slutade 1–1.

Det är första gången på 16 derbyn som Fulham inte förlorar.

Det var derby i London när Tottenham tog emot Fulham. Större delen av matchen var det Spurs som hade kontroll och länge hade de också en uddamålsledning, men Fulham lyckades kvittera till slut och matchen slutade 1–1.

Men den första kvarten fanns det ingen tvekan om vilka som dominerade. Fulham startade med full fart och det såg väldigt ljust ut för nykomlingarna. Det dröjde dock inte länge innan Tottenham hittade rätt, och därefter tog de över kontrollen på matchen.

Drömmål från Kane

Harry Kane skrev in sig i målprotokollet med ett otroligt nickmål. Ett fint inlägg från Sergio Reguilon hamnade precis framför engelsmannen, som slängde sig raklång och skickade in bollen med full kraft när han var i luften.

Kanes vapendragare Heung-Min Son var nära att utöka ledningen, när han kom ensam mot målvakten efter en fin djupledslöpning. Men när han väl kom till skottet blev det alldeles för svagt och bollen gick i stolpen och ut.

Istället kom nästa mål från Fulham. På liknande sätt som Kane, serverades Ivan Cavaleiro bollen precis framför mål, efter ett fint inlägg och han kunde enkelt nicka in den i mål.

I slutminuterna trodde Reguilon att han fick in sitt första mål för Tottenham, men Son, som hade en tuff kväll, stod offside och målet dömdes bort. Matchen slutade oavgjort.

Laddar Tabell
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.