Publicerad 2017-09-23

Ful armbåge rakt i ansiktet.

Då rann blodet över Wayne Rooneys ansikte.

Anfallaren blev vansinnig – och skrek ”fuck off” åt domare Martin Atkinson.

0–0 i paus mellan Everton och Bournemouth. Men frågan är om hemmalaget inte borde ha fått med sig en straff från den första halvleken. I samband med en nickduell så delade bortalagets Simon Francis en vass armbåge i ansiktet på Wayne Rooney. Anfallaren stöp rakt ner i backen och blev liggandes. TV-bilderna visade hur blodet rann över Rooneys ansikte.

”Fuck off!”

Men veteranen såg ut att glömma smärtan i samma stund som han insåg att Everton inte fått straff – och Francis vare sig gult eller rött kort. Rooney sprang ikapp domare Martin Atkinson och såg vansinnig ut innan han tydligt slängde ut ett ”fuck off” riktat åt rättskiparen.

Bournemouth tog ledningen med 1–0 tidigt i den andra halvleken, men Everton vände och vann via två mål från Omar Niasse.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna i sin helhet på Viaplay.