Publicerad 2014-08-12

Slog till två gånger om

Diego Costa,

360 miljonersmannen har börjat leverera.

När Chelsea genrepade mot Real Sociedad gjorde Diego Costa båda målen – inom loppet av sju minuter.

Prestigevärvningen Diego Costa är Chelseas stora anfallsnamn för säsongen.

Och den 25-årige spanjoren har börjat hitta nätet i sin nya klubb.

I träningsmatchen mot Real Sociedad tog det mindre än en minut – sedan hade Costa stött in ledningsmålet på pass från Ramires.

Sex minuter senare var det dags igen.

Även den här gången när anfallaren höll sig framme på André Shürrles stolpretur.

Chelsea vann genrepet med 2-0 och inleder Premier League-säsongen på måndag mot nykomlingen Burnley.

Skadeproblem i United

Toppkandidaten Manchester United lirade också under tisdagskvällen.

Där fortsätter Louis van Gaals mannar att imponera, den här gången genom en 2-1 seger mot Valencia på Old Trafford.

Ifrågasatte mittfältaren Marouane Fellaini avgjorde med ett sent mål på övertid.

– Huvudsaken är att vi vann, trots att det här var vår sämsta match under försäsongen, säger van Gaal till klubbens Twitter-konto.

Oroväckande för United är att Luke Shaw, Antonio Valencia och Jonny Evans dras med skador. Manchester United möter Swansea i premiären på lördag.

– Vi måste vänta och se om några av de skadade spelarna kan vara med, säger van Gaal.