Harry Kanes drömmål vände matchen efter Arsenals röda kort.

Men Alexis Sánchez räddade poäng i superderbyt mot Tottenham.

– Vi borde ha straffat dem och avgjort tidigare, säger Kane.

Arsenal FC

Tottenham och Arsenal jagar Leicester i toppen av Premier League. Eftersom båda lagen föll senast var det viktiga poäng som stod på spel i Londonderbyt.

Det var Tottenham som kopplade greppet om matchen och skapade flest chanser i inledningen.

Men det var Arsenal som gjorde det första målet, och det var snyggt.

I den 39:e minuten spelade Danny Welbeck in till Héctor Bellerín som i sin tur spelade vidare till Aaron Ramsey.

Stjärnan klackade sedan in 1-0-målet.

Arsenal fick rött

Tio minuter in i den andra halvleken åkte Arsenal på en tung smäll. Francis Coquelin tacklade Harry Kane och drog på sig sitt andra gula kort och fick lämna matchen. Kort senare fick Tottenham ett jätteläge, men David Ospina stod för en reflexräddning på mållinjen.

Målkameran visade att bollen bara var millimeter från att vara inne. Bara minuter senare kom dock 1-1 efter att Toby Alderweireld nätat efter en hörna.

Det hann bara gå ytterligare en minut innan skyttekungen Kane stod för ett nytt drömmål när han skruvade in 2-1 och White Hart Lane exploderade.

Det var dock inte slut där. Med kvarten kvar kvitterade Alexis Sánchez till 2-2 och räddade poäng för Arsenal.

– Vi borde ha straffat dem och avgjort tidigare. Vi är besvikna, men det är inget vi kan göra nu, säger Kane.