Men Zlatan Ibrahimovics Manchester United tappade poäng igen.

José Mourinho har ett sämre poängsnitt än både Louis van Gaal och David Moyes.

– Vi tappade två poäng, säger Zlatan i sin app.

Manchester United fick en mardrömsstart på Old Trafford.

I den andra minuten fick West Ham frispark och Dmitri Payet skickade in bollen i straffområdet. Där kunde Diafra Sakho möta bollen med skallen och nicka in 1-0. Zlatan Ibrahimovic missade i markeringen.

Zlatan utjämnade

20 minuter senare tog Zlatan revansch.

Paul Pogba lyfte in bollen i straffområdet och den 35-årige svensken kom perfekt i djupet och nickade in 1-1.

Det var bra fart på United efter kvitteringen och man skapade en hel del chanser, både i första och andra halvlek. Marcus Rashford missade ett friläge och Jesse Lingard brände ett kanonläge.

Jättematch av West Hams målvakt

Båda stoppades av Darren Randolph, West Ham-målvakten var lysande mellan stolparna. Ett vilt kämpande West Ham grejade en poäng på Old Trafford.

– Deras målvakt var den bästa spelaren på planen. Det var väldigt frustrerande för oss, helt otroligt att vi inte vann, säger mittfältaren Ander Herrera.

– Vi spelar som vi ska och gör saker rätt. Jag tycker att West Ham är ett bra lag, men de hade inte bollen mer än max en minut åt gången. Det är helt otroligt att vi inte vinner sådana här matcher. Det är första gången i min karriär som jag upplever något sådant här.

Sämsta sviten på 26 år

Manchester United har 20 poäng efter tretton omgångar, det gör att laget är elva poäng bakom serieledaren Chelsea.

United har spelat oavgjort i fyra raka ligamatcher på hemmaplan. Det är sämsta sviten på 26 år (1990) då man inte lyckades vinna på sex raka hemmamatcher.

José Mourinho, som blev uppvisad på läktaren efter ett utbrott där han sparkade på en vattenflaska, vägrade prata med journalister efteråt.

Dagens oavgjorda matcher innebär att Mourinho har spelat ihop 20 poäng på 13 matcher - ett sämre snitt än både David Moyes och Louis van Gaal. De hade båda skrapat ihop 22 poäng.