Publicerad 2011-09-24

Ingen Wayne Rooney.

Då tappade Manchester United poäng för första gången den här säsongen.

Peter Crouch bröt segersviten efter att han nickat in 1-1-målet.

Manchester United hade fem raka segrar inför lördagens match. Men Stoke stoppade segertåget. Det var dock United, som tvingades klara sig utan en skadad Wayne Rooney, som tog ledningen.

Nani gjorde ett drömmål mot Cherlsea senast. Mot Stoke blev han målskytt igen. Stjärnan väggapelade med Darren Fletcher, drev in i straffområdet och placerade in 1-0.

Direkt efter målet fick Stoke ett jätteläge till reducering. Men David de Gea gjorde en superräddning och stryde undan till hörnan. Stoke fortsatte att skapa chanser men United gick till pausvila i ledning.

Leder fortfarande

Men sju minuter in i andra halvlek kom kvitteringen. Peter Coruch nickade in 1-1, inte helt oväntat, efter hörna.

I anfallet efter fick Crouch nytt jätteläge. Anfallaren tog ner bollen på bröstet och kom hem fri med de Gea, men målvakten fick en arm på bollen.

Nani hade chansen chansen att bli matchhjälte i slutet av matchen, men avslutet gick över.

United, som fortfarande är obesegrade så här långt, leder fortfarande Premier League, tack vare bättre målskillnad än Manchester City.