Spelarna i Wycombe Wanderers jublade när de lottades mot Tottenham.

Men mötet på White Hart Lane slutade med en hjärtskärande förlust.

I den 97:e minuten fullbordade ”Spurs” vändningen i det galna 4–3-dramat.

Klassiska FA-cupen innehåller ofta en rad skrällar.

Tidigt på lördagen försvann Liverpool i den fjärde omgången. Laget föll hemma mot Championship-klubben Wolverhampton med 1–2.

På White Hart Lane i London såg det ut att bli en ny knall.

Två mål av 33-årig anfallare

Wycombe Wanderers, som är femma i fjärdedivisionen League Two jublade rejält för två veckor sedan när det blev klart att spelarna skulle få möta Tottenham på White Hart Lane.

Tottenham, till vardags trea i Premier League, fick det kämpigt på hemmaplan mot Wycombe.

När första halvlek var över stod det 0–2 på resultattavlan. Den 33-årige anfallaren Paul Hayes hade gjort två mål i första halvlek för Wycombe.

Heung-Min Son reducerade till 1–2 efter en timmes spel och några minuter senare kom 2–2 från straffpunkten – Vincent Janssen fixade straffen och sköt in den själv.

I den 83:e minuten kom nästa käftsmäll för Tottenham. Wycombe tog ledningen igen genom Garry Thompson – då såg han ut att ställa till med en rejäl skräll.

Två sena mål

Men Dele Alli, som hade kommit in i den 61:e minuten, kvitterade Tottenham. Han ordnade 3–3 och sedan öste ”Spurs” på för ett segermål.

Domaren lade till sex minuter och i den 97:e minuten kom segermålet. Heung-Min Son rullade in 4–3 från nära håll efter kombinationsspel från Tottenham.

– Det var en speciell match. Vi gav aldrig upp. Jag hade en känsla av att vi inte skulle förlora, även när vi låg under med 2–3. Vi fortsatte tro på det, säger Son till Tottenhams tv-kanal.

En tung smäll för Wycombe som var i ledningen fram till Allis mål i den 89:e minuten.

Tottenham vilade flera stjärnor, bland andra Hugo Lloris, Dele Alli, Moussa Dembele, Christian Eriksen, Victor Wanyama och Harry Kane.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se