Arsenal besegrade Crystal Palace borta med 1-0

Detta trots att Tomiyasu blev utvisad med en knapp halvtimme kvar.

Därmed har fjolårstvåan tagit två segrar av två möjliga.

Arsenal har börjat säsongen på bästa sätt.

Under måndagen tog laget sin andra trepoängare på två matcher efter att ha besegrat Crystal Palace med 1-0.

Detta trots att ytterbacken Takehiro Tomiyasu kostade på sig sitt andra gula kort med en knapp halvtimme kvar.

Norrmannen avgjorde

Trots Arsenals spelövertag i den första halvleken var det fortfarande mållöst när den andra sparkades igång. Men i den 54:e matchminuten gjorde Martin Ödegaard matchens enda mål på straff och gav Arsenal ledningen.

Martin Ödegaard jublar efter 1–0.

1-0 skulle också stå sig matchen ut, men det var långt ifrån självklart.

Tog andra gula

Takehiro Tomiyasu, som ersatte nyförvärvet Jurrien Timber som skadade sig i premiären, drog på sig sitt första gula kort i den 60:e matchminuten. Och bara sju minuter senare skulle han få lämna planen efter sitt andra gula.

Därefter skiftade matchbilden. Palace kom nära och fick några bra chanser till att kvittera, men fick aldrig in bollen. Matchen slutade 1–0 till ”The Gunners”

Därmed tog Arsenal sin andra uddamålsseger för säsongen och är uppe på sex poäng av sex möjliga.