Jumbon Stoke stal poäng av United

Uppdaterad 2016-10-03 | Publicerad 2016-10-02

Zlatan: "Missade för mycket"

Anthony Martial stod för ett starkt inhopp och såg ut att frälsa Manchester United.

Men förre Liverpool-spelaren Joe Allen fick sista ordet – ordnade 1-1 för Stoke.

– Det är en av de bästa insatserna den här säsongen, det kunde ha blivit en överkörning, det kunde ha blivit 5-0, 6-0, säger managern José Mourinho till BBC.

Zlatan Ibrahimovic hade flera bra målchanser i första halvlek, men 34-åringen lyckades inte förvalta möjligheterna på bästa vis. Men det var inte bara Zlatan som missade lägen i hemmalaget.

– Vi hade jättechanser. Det var många kanonräddningar och jättemissar, säger Uniteds manager José Mourinho enligt BBC.

United fick inte utdelning förrän efter José Mourinhos dubbelbyte i den 67:e minuten.

Portugisen kastade in Wayne Rooney och Anthony Martial. Två minuter senare fick Rooney bollen i straffområdet, men stod för en dålig bollkontakt. Han fick i stället hjälp av en Stoke-spelare som stötte fram bollen till Martial.

Säsongens första mål

Den 20-årige fransmannen drog till direkt med högerfoten och sköt in 1-0 till United. Det är hans första mål i United-tröjan den här säsongen.

Efter målet skapade hemmalaget flera heta målchanser och borde ha utökat ledningen, men Stokes målvakt Lee Grant höll kvar laget i matchen.

– Vi jagade vårt andra mål. Då kontrade de och fick inte ett mål och grejade en poäng, säger Mourinho.

Med tio minuter kvar på matchuret kunde bortalaget i stället kvittera. David de Gea, som ofta är bra mellan stolparna i Manchester United, stod för ett tveksamt ingripande på ett skott. Joe Allen, före detta Liverpool, utnyttjade returen och tryckte in 1-1.

– Jag och spelarna gjorde allting vi kunde. Jag gjorde byten och alla spelare gav allt de hade. Men i dag hade vi kunnat spela hela dagen utan att vinna matchen, säger Mourinho.

Zlatan: "Besviken”

Paul Pogba var nära att bli hjälte i slutminuterna. Han träffade ribban med en nick efter ett fint inlägg från Marcus Rashford.

Stoke var jumbo inför matchen, men gick förbi Sunderland i tabellen efter krysset på Old Trafford. United har spelat in tretton poäng efter sju matcher i Premier League. Efter matchen var Zlatan kortfattad när han kommenterade poängtappen i sin app.