Uppdaterad 2015-09-23 | Publicerad 2015-09-22

Hyllas efter debutmålet: "Jag är nöjd med Toivonen"

Toivonen.

Ola Toivonen har hittat nätet på Stadium of Light.

29-åringen tröstmålade i den 83:e minuten när Sunderland föll mot Manchester City i ligacupen.

– Jag är nöjd med Toivonens 90 minuter, säger managern Dick Advocaat.

Sunderland kunde inte stå emot Manchester City i ligacupen. Premier League-ettan kom till Stadium of Light med ett starkt lag och avgjorde matchen på en dryg halvtimme i första halvlek.

Sergio Agüero, Kevin de Bruyne, Raheem Sterling och ett självmål knäckte Sunderland som hamnade i ett 0–4-underläge efter 36 minuter.

"Jag är inte negativ"

I den 83:e minuten fick dock Ola Toivonen jubla.

Den 29-årige landslagsspelaren gjorde sitt första mål i Sunderlands tröja när han nickade in DeAndre Yedlins inlägg från högerkanten fram till slutresultatet 1–4 (0–4).

Trots storförlusten gladdes managern Dick Advocaat åt sitt svenska nyförvärv.

– Jag är inte negativ. Jag är nöjd med (Ola) Toivonens, (Adam) Johnson, Fabio Borini, Yann M'Vila och Jeremain Lens 90 minuter. Det är det viktiga, säger managern Dick Advocaat enligt Sunderland Echo.

Sunderland spelar på lördag borta mot Manchester United i Premier League.