Leder skytteligan i Premier League

Uttagen i landslaget – det firade han med hattrick.

Harry Kane hade en fin lördag på White Hart Lane när han sänkte jumbon Leicester.

”Den här veckan kommer jag aldrig glömma”, skriver han på Twitter.

Harry Kane har haft en succésäsong i Tottenham och belönades i veckan med en plats i Roy Hodgsons landslagstrupp. Det märktes att han svävar på moln efter den uttagningen.

Efter några minuter ordnade han 1-0 för Tottenham mot Leicester. I den 12:e minuten utökade han ledningen – hans 18:e ligamål den här säsongen.

Trots mardrömsstarten reste sig Premier League-jumbon.

Jamie Vardy reducerade i den 38:e minuten och i början av andra halvlek kom kvitteringen genom Wes Morgan.

Men ”Spurs” fans fick jubla igen, tack vare frälsaren Harry Kane.

Leder skytteligan

I den 64:e minuten fick hemmalaget straff och anfallaren tryckte in 3-2. Sedan kom ett självmål från Leicester och ett mål från David Nugent. Matchen slutade 4-3 till Tottenham.

Kane är den första spelaren i Tottenham att göra hattrick sedan Gareth Bale mot Aston Villa den 26:e december 2012. 21-åringen har 19 ligamål och leder skytteligan i England nu.

– Jag är lycklig att få göra mitt första hattrick i Premier League. Jag njuter av varenda minut på planen, säger Kane.

”Jag kommer aldrig glömma den här veckan”, skriver anfallaren på Twitter.