Sebastian Larssons frispark gav straff – och en skrällpoäng mot Liverpool.

Jermain Defoe blev tvåmålsskytt efter att ha tryckt in två straffsparkar.

– En stark poäng för oss, säger Defoe till Sunderlands hemsida.

Liverpool FC

Med 20 minuter kvar på klockan, vid ställningen 1–1, misslyckades Sunderlands Didier Ndong att nicka bort en hörna. I stället skarvade han bollen till en helt omarkerad Saido Mané.

Han satte enkelt 2–1 till Liverpool, som då såg ut att gå mot full pott.

Men en kvart senare gick Mané från hjälte till syndabock.

Larsson ordnade straff

I den 83:e minuten fick Sunderland frispark strax utanför Liverpools straffområde. Sebastian Larsson tog hand om den. Hans skott stoppades av Manés arm och domaren pekade på straffpunkten.

Jermain Defoe gick fram och skickade in bollen i ena hörnet. Det var hans andra mål i matchen, båda från straffpunkten. 2–2-målet blev det sista i matchen och Sunderland bröt därmed Liverpools segersvit.

– Vi stod för en riktigt imponerande insats. Det var bra gjort, säger Defoe.