Uppdaterad 2017-01-09 | Publicerad 2016-12-18

Arsenal tappade 1–0 till 1–2.

Då rasar Arsène Wenger mot domarteamet.

– Båda deras mål är offside! Det får räcka nu, säger han.

Med målkungen Sergio Agüero borta har City-tränaren Pep Guardiola tvingats mixtra med sin anfallsbesättning.

I stormötet mot Arsenal satte han Kelechi Iheanacho på bänken och lät Raheem Sterling – mållös i 14 raka matcher – spela i ”nummer-nio-rollen”.

Det föll inte särskilt väl ut.

Theo Walcott gav Arsenal ledningen redan efter fem minuter och gästerna fortsatte sedan att dominera spelet samtidigt som Sterling såg vilsen ut i sin roll som central anfallare.

Misstänkt offside

Men i den andra halvleken vände matchbilden helt.

Pablo Zabaleta byttes ut, Bacary Sagna byttes in – och samtidigt skiftade Sterling, Kevin De Bruyne och Leroy Sané position.

Då kom utdelningen.

Två minuter in i den andra halvleken kom Sané – i misstänkt offsideposition – loss i djupled och satte kvitteringen till 1–1.

Och med 20 minuter kvar att spela klev Sterling fram och tryckte in sitt första mål sedan september månad, efter en fenomenal crossboll av De Bruyne.

– Riktigt skönt att göra mål, men det viktigaste är att laget vinner, säger Sterling efteråt.

Wenger rasar

Efter matchen är Arsène Wenger fly förbannad och menar att både 1–1-målet och 2–1-målet borde ha dömds bort för offside.

Vid 2–1-målet befann sig Citys David Silva i tydlig offside-position men domaren gjorde bedömningen att han inte påverkade spelet.

– Båda deras mål är offside! Det får räcka nu, säger Wenger efteråt.

Arsenal halkar nu ner till en fjärdeplats i tabellen.