Dagens namn: Malin, Malena
Det senaste om Mat. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Mat på Aftonbladet.se.
27 NOVEMBER NYHETER
arrow Kall potatis med oliver, parasiter i fisken och slut på maten i kantinen.
24 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Lär dig laga omurice - japanskt omelettris.
22 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Här är en smaskig variant på den amerikanska klassikern ”Grilled cheese sandwich”.
arrow Stjärnkocken Marion Ringborg visar hur man fixar ett riktigt vintrigt och mumsigt glöggmingel.
16 NOVEMBER HÄLSA
Ät vad du vill – men inte när som helst. Och träna kort tid – men riktigt intensivt.
15 NOVEMBER TESTER
Den som letar efter ”Den Klassiska Svenska Köttbullen” i frysdisken letar förgäves.
15 NOVEMBER MIN EKONOMI
Sedan januari 2022 har matpriserna stigit med cirka 22 procent – och genom att handla smart finns det mycket pengar att…
10 NOVEMBER NYHETER
arrow Tidigare i år har butiker flera gånger tvingats återkalla ägg efter misstänkt salmonellasmitta.
8 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Vardagsekonomen Magnus Hjelmér svarar på era frågor
7 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Stort test av Herrgårdsost.
4 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Christina Möller har ägnat sitt liv åt mat, folkbildning och hälsa. Nu har hon testat lingonsylt tillsammans med Aftonbladets testpanel, men hon tycker att det blir godare när hon gör sin egen sylt.
1 NOVEMBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Montathars foodtruck El Birria i Kista tar Stockholm med storm – här är hans 5 bästa tips på hur du lyckas med birria tacos.
31 OKTOBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Stort test av salsiccia-korv.
29 OKTOBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor. Sen blir det potatis potatis potatis när vi även får träffa bonden Andreas som är expert på att odla knölen vi know and love.
25 OKTOBER LEDARE
arrow Jobbar du i butik och känner dig stressad? Kanske drömmer du mardrömmar om att du inte hinner med?
23 OKTOBER AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Andréa Brändström och Fredrika Hartzell visar hur du kan laga den klassiska napoleonbakelsen. En elegant och läcker efterrätt som imponerar vid varje tillfälle!
arrow Andréa Brändström välkomnar bakinspiratören Fredrika Hartzell och tillsammans skapar de förtrollande goda krämbullar med brynt smör. En smakupplevelse som tar bakning till en ny nivå!
arrow De entusiastiska bagarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell delar sin expertis om hur du kan skapa fantastiska hemlagade biskvier. En smakrik och förföriskt god bakverkupplevelse!
arrow I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst. Höjdpunkterna inkluderar en smakfull pizzamiddag på Rosendals Trädgård och ett spännande äventyr i skärgården.
arrow Tareq Taylor reflekterar över sina matäventyr i programserien Nordic Cookery, där han lovar delikatesser från hela Norden och minnes de fantastiska möten med människor längs vägen.
arrow När Michelinkockar från Köpenhamn söker nya kulinariska äventyr på landsbygden, leder vägen till Lolland. Tareq Taylor träffar Claus Meyer och andra entreprenörer som startat spännande restauranger i området.
arrow I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden. Här smälter smaker och kulturer från hela världen samman och ger upphov till spännande gastronomiska upplevelser.
arrow Naturupplevelser och kulinariska sensationer förenas när Tareq Taylor utforskar Sydsjälland. Han skapar nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk. En smakfull resa!S05E04
arrow Är du en ostronälskare? I detta avsnitt lär dig Thomas allt du behöver veta om denna delikatess, och han tillagar dom på 3 olika sätt. Han träffar superostrondykerskan Lotta Klemming och här får du lära dig allt du vill veta om ostron!
arrow Sill är inte bara till för midsommar! I detta avsnitt får du se Thomas laga matjessill på ett helt nytt sätt tillsammans med brynt smör och gulbetor, han lär dig även göra 3 olika inläggningar så att du kan briljera med den godaste sillen!
arrow Häng med Thomas Sjögren och lär dig hans allra bästa knep för att tillaga en hel fisk. I detta avsnitt blir de helstekt rödtunga med sandefjordssås och en magisk sallad på pepparrot och äpple.
1
2
3
4
5
...
38
>