Tredje raka hemmatorsken för Tottenham

Tappade allt mot West Ham

Publicerad 2023-12-07

En tung poäng senast mot Manchester City.

Men nu är Tottenham tillbaka på förlorarspåret efter 1–2-förlusten mot West Ham.

Efter matchen syntes Dejan Kulusevski vara rejält irriterad.

Starten var inget att klaga på för Spurs.

Cristian Romero nickade in 1–0 i elfte minuten och hemmalaget hade stor kontroll på spelet.

Men tidigt i andra halvlek kvitterade Jarrod Bowen och värre skulle det bli för Tottenham när Destiny Udogie ställde till det i den 74:e minuten.

Han slog en på tok för snål bakåtpassning och målvakten Guglielmo Vicario tvingades kasta sig och boxa bort bollen. Bollen studsade rakt ut till James Ward-Prowse som först träffade stolpen men returen kunde han raka in i öppet mål.

Arg Kulusevski

Dejan Kulusevski spelade hela matchen och i matchens absoluta slutskede fick han Lucas Paquetas arm på näsan strax utanför straffområdet och blev liggande.

Svensken fick dock ingen frispark och efter matchen var han till synes rejält irriterad och syntes säga några väl valda ord till domarteamet.

West Ham vann med 2–1.

– Vi är ett lag som kan ge några av de bra lagen en blodig näsa, vi har det i oss, säger West Hams tränare David Moyes till Amazon Prime.

Har fallit ihop

Tottenham, som toppade ligan efter en magnifik start på säsongen under nya tränaren Ange Postecoglou, har haft det betydligt tuffare den senaste tiden.

Visserligen stod laget för en stark 3–3-match borta mot Manchester City i helgen men på hemmaplan har man tre raka förluster och återfinns på femte plats i tabellen.