Uniteds stora skadekris – tio spelare kan bli borta

Av: Ibraheem Alsalman

Publicerad:
Uppdaterad:

Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer lider av en stor skadekris inför bortamatchen mot Crystal Palace i morgon.

Upp till tio (!) spelare riskerar att missa matchen.

– Nu får Lukaku och Sanchez ta ett ansvar, säger norrmannen.

Manchester United spelade 0–0 mot Liverpool på Old Trafford i söndags.

Eftersnacket har dock handlat om skadorna hemmalaget fick – och som tvingade Solskjaer att använda alla sina byten redan innan halvtidsvilan.

I dag mötte norrmannen pressen inför lagets bortamatch mot Crystal Palace, och han hade inga positiva skadebesked – snarare tvärtom.

– Det är några spelare som är oklara. Men trots det kommer vi ha ett bra lag ute på plan. Den här situationen kommer som en chans för de andra att visa upp sig, då gäller det att vara redo, säger Solskjaer.

Unga spelare kommer få chansen

United kommer behöva klara sig utan nyckelspelarna som Herrera, Lingard, Matic och Martial. Dessutom är Marcus Rashford en stor frågetecken inför matchen efter att ha fått en smäll senast.

– Nu får Lukaku och Sanchez ta ett ansvar och steppa upp, säger Ole Gunnar Solskjaer

Norrmannen meddelade också att han kommer ta ut spelare från Uniteds reservlag för att fylla truppen – och för att kanske kunna ge dem speltid. Det handlar om Angel Gomes, James Garner och Tahith Chong.

– Om du har spelare som är defensiva så kanske är det lite tidigt eftersom du har ett stort ansvar. Men de är unga och offensiva allihopa, de kommer vara där för att vinna dig en match, säger Solskjaer.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.