Mohamed Salah låg bakom Liverpools 1–0-mål.

Sedan fick han ett mål bortdömt.

Med kvarten kvar byttes 31-åringen ut – och han var allt annat än nöjd.

Liverpool FC

I den 77:e minuten fick Mohamed Salah tacka för sig. Liverpools stjärna fick ge plats åt Harvey Elliott – men han var inte nöjd med Jürgen Klopps beslut att byta ut honom.

På väg ut slet han av sig bandaget han hade runt händerna och klev sedan rätt ut till bänken.

På tv-bilderna var Salah märkbart irriterad.

”Riktigt förvånad”

Klopp förstår anfallarens reaktion.

– Allt jag kan säga är att hans reaktion var helt okej. När jag byter ut en anfallare och han hoppar upp i mina armar, vid ställningen 1–1, då hade jag blivit riktigt förvånad. Så det är okej, säger Klopp till Sky Sports.

Han förklarar bytet:

– Vi behövde stabilitet och fräscha spelare. Det var väldigt intensivt för alla.

Stormötet mellan Chelsea och Liverpool slutade 1–1.

Salah var märkbart irriterad när han blev utbytt.

Framspelade

De senaste fyra matcherna lagen emellan har alla slutat 0–0.

Luis Diaz ändrade på det när han satte 1–0 för Liverpool i den första halvleken – fint framspelad av Mohamed Salah. Därmed bröt Diaz måltorkan på 483 minuter i mötet.

Ett stund senare hade Salah själv en boll i nät – men målet dömdes bort för offside efter VAR-granskning.

Tappade ledningen

Det blev delad poäng på Stamford Bridge.

Innan paus kvitterade Chelsea då nyförvärvet Axel Disasi vräkte sig fram efter ett inspel och stötte dit 1–1.

Den andra halvleken slutade mållöst. Chelsea forcerade för ett ledningsmål och var närmast segern i slutet.