Ny torsk för poäng- lösa Detroitsvenskar

Uppdaterad 2011-03-13 | Publicerad 2011-03-10

Kings vann målsnål tillställning

Nicklas Lidström och hans Detroit föll igen.

Från att på allvar varit med och slagits om segern Western Conference har Detroit Red Wings nu tappat mark i toppen.

I natt åkte man på sin fjärde raka förlust efter 1–2 mot Los Angeles Kings.

Detroit Red Wings har en bra säsong bakom sig och var länge med och utmanade Vancouver Canucks om segern i Western Conference. Men laget är nu inne i en tung period och har samtidigt tappat mark i toppen.

Efter förluster mot Anaheim, San Jose och Phoenix åkte Red Wings i natt på sin fjärde raka förlust efter 1–2 mot Los Angeles Kings.

Viktig seger för Kings

Men det började bra för Detroit som tog ledningen fem minuter in på den första perioden genom Darren Helm. Men i den andra perioden kom vändningen när Anze Kopitar först kvitterade och Dustin Brown sedan gjorde vad som skulle visa sig bli det matchavgörande 2–1-målet.

För Los Angeles Kings innebär segern att laget tog en mycket viktig seger i jakten på en plats i slutspelet.