Tottenham repade sig efter uttåget ur Champions League.

Harry Kane blev stor matchvinnare för Spurs.

Anfallaren gjorde två mål i 3–1-segern över Nottingham Forest.

Harry Kane fortsätter att göra mål för sitt Spurs.

Han inledde målskyttet i den 19:e minuten. Ett perfekt inlägg från Pedro Porro nådde Kane som snyggt nickade in 1–0.

Och innan paus var det dags igen. Anfallskollegan Richarlison ordnade fram en straff – och Kane var säkerheten själv från elva meter till 2–0 Spurs.

Målen innebär att Kane är uppe på 20 ligamål – en milstolpe han nått upp till i sex raka säsonger.

– Jag är min största kritiker och försöker bli bättre varje år. Det är skönt att vara så konsekvent, säger han.

Anfallstrion levererade

Bakom Kane gjorde Richarlison och Heung-Min Son avtryck i den andra halvleken.

Brasilianaren låg bakom ännu ett mål när han fint spelade fram Son till 3–0. Gästerna reducerade senare till 3–1.

Orsakade straff

Dejan Kulusevski byttes in i den 84:e matchminuten men gjorde inte det mest lyckade inhoppet. I slutminuterna orsakade han en straffspark efter att ha fått bollen på armen.

Lyckligtvis för hans del så missade André Ayew straffen och matchen slutade 3–1 till Tottenham.