Leksands dystra trend fortsätter

Publicerad 2022-03-17

Leksand går inte att känna igen längre.

Under torsdagen gästade de Skellefteå – och förlorade med 5–2. Det var masarnas femte raka förlust.

– Det känns inte bra, medger Carter Camper till C More efter den andra perioden.

Leksands IF

Leksand var ett av seriens bästa lag i början av säsongen. Men den senaste tiden har de inte varit det Leksand som supportrarna är vana med att se. Under torsdagskvällen gästade de Skellefteå och det fanns ingen indikation på att ett trendbrott skulle ske.

Skellefteå styrde matchen och inför den tredje perioden hade de en ledning med 4–1, efter bland annat två mål i powerplay.

Stjärnans måltorka över

Leksands reducering kom efter att Carter Camper gjorde sitt första mål efter att ha varit mållös i sex raka matcher.

– Vi kämpar men det känns inte bra. Skellefteå är ett bra lag, men vi spelar inte bra. Vi är slarviga och det är inte många bra minuter som vi gjorde, säger Carter Camper till C More efter den andra perioden.

Leksand har nu förlorat fyra raka matcher och sju av de tio senaste.

I slutet av den tredje perioden presenterade Skellefteå via jumbotronen att huvudtränaren Robert Ohlsson stannar i klubben till och med 2025.