Dansk fick lämna efter fyra snabba

Publicerad 2016-01-07

Ett billig retur som Djurgårdens Robin Alvarez kunde göra 4-1 på i början av andra perioden blev droppen.

Rögles Oscar Dansk fick lämna kassen till förmån för Lars Volden.

– Både tredje målet och det här blir det lite för mycket, säger Petter Rönnqvist i C More.

Det var full gas från början i Ängelholm där Rögle tog emot Djurgården. I en första period där chanserna avlöste varandra gjorde Linus Hultström första målet i powerplay. Filip Karlsson kvitterade i spel fem mot tre innan Djurgården avslutade perioden med att utnyttja två stycken två mot en-lägen till perfektion. Först satte Marcus Sörensen det första rakt upp i krysset och sen tryckte Patrick Thoresen in 3-1 från svår vinkel med bara sex sekunder kvar. Det sista målet till synes billigt mellan benenpå Oscar Dansk.

Agerade direkt efter missen

När sedan andra perioden inleddes med att Markus Ljungh sköt ett skott som Oscar Dansk tappade ut till Robin Alvarez som rakade in 4-1 fick Anders Eldebrink nog.

Han plockade av Dansk och satte in Lars Volden.

– Tredje målet och det här, det blir lite för mycket, säger ex-målvakten Petter Rönnqvist i C More.

Lars Volden gjorde en stabil insats men fick släppa in en kasse från kvällens succéman, Andreas Englund i matchen som slutade 5-3 till Dif.