Jättetavla av Norrena

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-10-10

Timrå hemmaslog Linköping

Förväntade topplaget Linköping har problem. Fredrik Norrena fintade bort sig själv och bjöd på ett mål när laget föll med 2-5 borta mot Timrå.

Timrås nyförvärv Niklas Anger gjorde två mål och spräckte sin långa måltorka.

­– Det har varit jobbigt, säger Anger till PPV.

Det definitiva matchavgörande kom knappt fem minuter in i den andra perioden. Målvakten Fredrik Norrena gav sig ut på en utflykt bakom egen kasse och tappade pucken till Fredrik Hynning. Han kunde enkelt assistera Daniel Corso som rakade in pucken i det vidöppna målet.

Corso hade även gjort 3-0, på det minst lika enkelt sätt. Den gången skulle Norrena slå bort pucken med stöten men lyckades få den att landa framför Corsos blad som bara hade att slå in pucken.

– Jag gjorde ingenting. Det är väldigt enkla mål men det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Det viktiga är inte hur man gör målen utan hur många man gör, säger Corso.

Anger bröt måltorkan

Matchen slutade 5-2 till Timrå efter att även Niklas Anger blivit tvåmålsskytt, hans två första sedan flytten från Djurgården.

– Det har varit jobbigt, man vill ju vara med och bidra. Så det var jättekul att få göra mål nu.