Johan Ryno gjorde två mål.

Leksand fortsätter att vinna mot elitserielag.

Mot Timrå kom fjärde segern under försäsongen.

Slutresultat skrevs till 4-3 efter två mål av Johan Ryno.

Den här veckan spelar Timrå fyra matcher på fem dagar. Först ut var Leksand på bortaplan. Inför matchen gjorde Timråtränaren Tomas Montén hel del förändningar i kedjorna.

– Vi går på nya uppställningar för att hitta rätt personkemi, sa Montén till Dagbladet.

Två mål av Ryno

Till en början var det dock Leksandsspelarna som hade mest kemi mellan sig. Efter två spelade perioder ledde hemmalaget med 3-1, efter två mål av Johan Ryno. Knappt fem minuter in i tredje perioden tog Timrå timeout för att få ordning på spelet och det gav effekt. Christian Söderström reducerade 11.26 in i perioden. Knappt en minut senare kvitterade Andreas Molinder. Men det här var Leksands kväll och med dryga minuten kvar sköt Patrik Hersley in 4-3 bakom Daniel Bellissimo.

Segern var Leksands fjärde mot elitseriemotstånd under försäsongen. Tidigare har laget besegrat Färjestad, Modo och Skellefteå.

För Timrå väntar nu matcher mot Mora (i morgon, onsdag), AIK (fredag) och på lördag är det derby mot Sundsvall.