Skellefteås andra seger på två dagar

Skellefteå körde över Djurgården med 8-1 i går.

På söndagen kom en ny seger efter 4-3 mot Modo.

– De är bättre än oss och de spelar smartare än oss, säger Axelsson.

Skellefteå stod för en riktig urladdning när de krossade Djurgården med 8-1 på lördagen. Men Modo kom andra segern på två dagar.

Jimmy Ericsson gav Skellefteå ledningen i den första perioden efter ett riktigt solomål. Ericsson åkte igenom hela Modo-försvaret och satte 1-0.

Danielsson kvitterade

Johan Forsberg ökade på till 2-0 en minut in i den andra perioden. Mattias Ritola reducerade kort senare och i slutet av den andra perioden kvitterade Nicklas Danielsson till 2-2. Men det hann inte gå mer än en minut innan Pierre-Edouard Bellmare satte 3-2.

”Tappar för mycket puckar”

30 sekunder in i den sista perioden utökade Christian Söderström till 4-2.

Dick Axelsson reducerade för Modo med drygt fyra minuter kvar. Men närmare än så kom aldrig hemmalaget.

– Det är för mycket tappade puckar. Det är ingen bra match från vår sida. Jag tycker att de är bättre än oss och de spelar smartare än oss, säger Axelsson till Canal plus.