Ikväll hade Malmö Redhawks ingen chans mot Växjö och åkte på första hemmaförlusten för säsongen.

Malmö Redhawks fick en drömstart på årets SHL och ledde länge serien.

Men efter fem raka bortamatcher – varav två ledde till segrar – har laget halkat ner något.

Ikväll kom också säsongens första hemmaförlust.

Tog ledningen i första

Växjö var betydligt piggare än Malmö i första perioden och tog också ledningen med 1-0 efter drygt sju minuter genom Tuomas Kiiskinen.

Trots att hemmalaget ryckte upp sin i mittenperioden var det Växjö som stod för målen.

Robert Rosén gjorde läckert 2-0 och Geoff Platt fixade också 3-0 innan perioden var över.