Brynäs kollapsade i andra perioden

Uppdaterad 2012-08-25 | Publicerad 2012-08-24

HC Pardubice fick göra hela sex mål på 16-åriga Jonas Johansson i målet

20 minuter. Så lång tid tog det för HC Pardubice att förstöra kvällen för Brynäs i European Trophy.

Slutresultatet blev 6-2 och fyra av målen kom i andra perioden.

Brynäs IF

Matchen spelades i Tjeckien och 2.06 stod klockan på när Andreas Thuresson stötte in pucken för Brynäs till 1-0 i den första perioden.

Någon minut senare fick Johan Harju dessutom öppet mål utan att få kontroll på pucken.

Gävlelagets första period var den bästa under hela matchen och då hade man också ledningen, sen kom kollapsen.

Det roliga tog slut

I andra slutade Brynäs åka skridskor och drog på sig utvisningar. HC Pardubice kvitterade och även om Jonathan Granström replikerade omgående och åter gav Brynäs ledningen med 2-1 så hjälpte det inte.

Jonas Johansson, 16 år, i Brynäsmålet fick släppa förbi hela fyra mål under 20 minuter och då tog det roliga slut.

Ladda om

Inför tredje stod det 4-2 till HC Pardubice och laget fortsatte bara att mala på. Brynäs kunde inte stå emot utan fick släppa igenom ytterligare två puckar till slutresultatet 6-2.

Nu får Gävlelaget ladda om. I morgon väntar match mot Liberec.