▸ Hur länge håller…
▸ – Titta, lukta och smaka – innan du slänger. I en ny programserie berättar hållbarhetsexperten Louise Ungerth vad som gäller och hur du ska tänka för att ta vara på maten på bästa sätt.
▸ Testpanelen avslöjar toppar och floppar
▸ Årets kock om hur du själv kan ta den klimatsmarta potatisen till nya höjder
2 h
▸ Martin Moses potatisrecept från Årets kock-finalen hade krävt en långhelg i köket för dig för att bli något ätbart…
▸ Torrt bröd, skrumpna grönsaker och gammal ost. Visst kan vi bli bättre på att ta hand om våra matrester.
▸ Ska svenska matbutiker och restauranger förbjudas att slänga…
▸ 21 augusti 2010. Trots det dammiga bäst före-datumet doftar saltgurkan helt okej och smakar alldeles utmärkt.
▸ Hur länge håller maten? Lär dig allt om bäst-före-datum i Aftonbladets nya programserie ”Bäst före”.
▸ Slänga eller äta – det är frågan. I Sverige har vi två olika datummärkningar på livsmedel.
1 h 10 min
▸ Rödbeta med färskost, hallonvinägrett och rostade solrosfrön – här är tre recept hämtade ur Paul Svenssons och…
1 h
▸ Har du torrt bröd över? Här kommer det väl till pass. Laga bakad kålrot med mixat torrt bröd.
▸ Hallongranité med vaniljkräm och maräng. Kan det bli en godare efterrätt?
▸ Totts är en försvenskad variant av den amerikanska barnfavoriten ”tater tots” är små munsbitar av bröd hopmixat med…