Tog revansch efter dråpligt självmål

Publicerad 2022-10-15

Rögles spelare jublar efter 3-1 av Daniel Zaar.

Drömstart med mål efter 18 sekunder – sedan vände Rögles tur när Michael Kapla oturligt slog in pucken i egen bur.

Men försvararen skulle ändå få sista ordet när han revanscherade sig med ett kanonmål i 4–2-segern mot Örebro.

– Det är jävligt gött, säger Adam Engström till C More.

Anton Bengtsson visade hur man utnyttjar en offensiv tekning på bästa sätt när han pricksköt in 1–0 till Rögle mot Örebro efter bara 18 sekunder. Men glädjen efter drömstarten skulle inte bli långvarig för ängelholmarna.

Fick revansch efter självmål

I mitten av den första perioden gav man Örebro en biljett in i matchen med ett riktigt bjudmål. Michael Kapla lyckades på något sätt slå pucken i eget mål efter ett inspel från Örebros Max Wikman. Rögleförsvararen skulle dock få sin revansch.

I den andra perioden fick Kapla ladda från distans. När pucken så spelades till honom pangade han upp ett slagskott i krysset.

– Vi spelade ganska okej i första, men i andra spelade de mycket bättre än oss. Det är därför vi förlorar i dag, säger Rodrigo Abols till C More.

Matchen slutade 4–2 till Rögle.

– Det är jävligt gött såklart. Vi steppar upp väldigt bra och gör mål på våra chanser, säger Adam Engström.