Rögles segersvit bruten – nollat av Timrå

Då fick Rögle lämna Medelpad med noll poäng efter 0–4 mot Timrå.

– Det suger, säger Rodrigo Abols i TV4 Play.

Efter en tung start har stjärnorna stått rätt i Ängelholm den senaste tiden.

Med 13 poäng på de fem senaste matcherna hade Rögle seglat upp som det formstarkaste laget i hela ligan.

Men mot Timrå grinade det illa.

I slutet av första perioden tog Timrå ledningen genom Oliver Johansson och tidigt i andra kom kvällens andra mål, denna gång i numerärt underläge.

Lagkaptenen klev fram

Michael Kapla fick en svår passning som han inte kunde hantera på blålinjen och Anton Lander snodde åt sig pucken. Timrås lagkapten skrinnade sig fri och framme vid målvakten Christoffer Rifalk gjorde han inget misstag när han satte 2–0 i krysset.

Rögle tryckte på för att få in lagets första mål för kvällen men det var Timrås match. I matchens slutskede satte Timrå två mål på en minut och vann med 4–0.

– Det suger. Vi ska försöka vinna varje match. Det är en ny match på torsdag och då får vi se till att komma tillbaka till vinnarspåret, säger Rodrigo Abols.

Tim Juel höll därmed sin andra raka nolla.

Timrås målvakt Tim Juel och Rögles Brady Ferguson.